A Názáreti Jézus - Season 1 Episode 4 4. epizód apostle, last supper, bible, three kings, crucifixion, archangel gabriel, resurrection, idealism, idealist, religion, sermon on the mount, son of god, 1st century, jesus christ, new testament, nazareth, fighting the system A befejező epizódban tanúi lehetünk elárultatásának, megkínzatásának, elítéltetésének, keresztre feszíttetésének, majd feltámadásának."Ne féljetek! Veletek vagyok mindennap. A világ végéig." - ekként búcsúzik Jézus a híveitől. CímA Názáreti Jézus - Season 1 Episode 4 4. epizód Év1977 MűfajDráma OrszágItaly, United Kingdom StúdióNBC, ITV1, Rai 1 ÖntvényRobert Powell, Olivia Hussey, Yorgo Voyagis, Anne Bancroft, Christopher Plummer, Anthony Quinn LegénységLew Grade (Producer), Vincenzo Labella (Producer), Bernard J. Kingham (Executive Producer), Dyson Lovell (Producer), Tarak Ben Ammar (Producer), Abdelaziz Ramdani (Production Manager) Alternatív címek Kulcsszóapostle, last supper, bible, three kings, crucifixion, archangel gabriel, resurrection, idealism, idealist, religion, sermon on the mount, son of god, 1st century, jesus christ, new testament, nazareth, fighting the system Első adás dátumaMar 27, 1977 Utolsó adás dátumaApr 10, 1977 Évszak1 Évszak Epizód4 Epizód Futásidő97:14 percek MinőségHD IMDb: 7.76/ 10 által 505.00 felhasználók Népszerűség6.7361 NyelvEnglish, Spanish, French, Italian Letöltés Peacock Premium 4K Letöltés Britbox Apple TV Channel 4K Letöltés BritBox 4K Letöltés Fandango At Home HD Letöltés SD Letöltés SD Letöltés SD Letöltés