Ben 10 - Season 4 Episode 5 5. Bölüm extraterrestrial technology, villain, transformation, time travel, superhero, alien, alien race, ben 10 BaşlıkBen 10 - Season 4 Episode 5 5. Bölüm Yıl2008 TürAnimasyon, Bilim Kurgu & Fantazi, Aksiyon & Macera, Komedi, Çocuklar ÜlkeUnited States of America StüdyoCartoon Network OyuncularTara Strong, Meagan Moore, Paul Eiding MürettebatEugene Son (Writer), Sam Register (Producer), Duncan Rouleau (Writer), Marsha Griffin (Writer), Joe Casey (Writer), Steven T. Seagle (Writer) Alternatif Başlıklarবেন ১০, Бен и космическата десетка, Ben 10 Clássico, 少年駭客, בן טן, बेन १०, ベン10, 벤 10, Бен 10, Ben 10, Ben 10 Classic Anahtar kelimeextraterrestrial technology, villain, transformation, time travel, superhero, alien, alien race, ben 10 İlk Yayın TarihiDec 27, 2005 Son Yayın tarihiApr 15, 2008 Mevsim4 Mevsim Bölüm52 Bölüm Çalışma süresi22:14 dakika KaliteHD IMDb: 8.15/ 10 tarafından 1,653.00 kullanıcılar Popülerlik36.709 DilEnglish İndir Netflix 4K İndir Netflix basic with Ads 4K İndir Amazon Video HD İndir Apple TV HD İndir Google Play Movies HD İndir SD İndir SD İndir SD İndir