War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes 2017

7.21

Cæsar og hans aper blir tvunget inn i en dødelig konflikt med en menneskehær ledet av en nådeløs oberst. Apene må tåle store tap og Cæsar blir tvunget til å lede apene på en mørk og mytisk jakt for å hevne sitt folk. Når Cæsar og obersten endelig møtes blir de kastet inn i en episk kamp som til slutt vil avgjøre skjebnen til deres respektive raser og planetens fremtid.

2017

Dawn of the Planet of the Apes

Dawn of the Planet of the Apes 2014

7.33

Ti år har gått siden hendelsene i Rise Of The Planet Of The Apes. De intelligente apene, ledet av Caesar, har grunnlagt en sivilisasjon i skogen utenfor San Francisco og lever i antakelsen at menneskeheten har dødd ut. Men plutselig blir apenes fredelige eksistens truet - de treffer på en gruppe mennesker som trenger seg inn på deres territorier. Ledet av Malcolm, forsøker gruppen inntrengerne å finne nye energiforsyninger for å kunne overleve i ruinene i San Francisco. Caesar og Malcolm danner en motvillig våpenhvile, men en voksende mistro - og militante grupperinger på begge sider - gjør at det snart brygger opp til en altomfattende krig.

2014

Vinden som ryster kornet

Vinden som ryster kornet 2006

7.37

I 1920-tallets Irland går arbeidere fra by og land sammen og former en frivillig geriljahær for å konfrontere de hensynsløse Black and Tan-patruliene som ble sendt fra Storbritannia for å hindre Irlands forsøk på løsrivelse. Drevet av en dyp følelse av plikt og kjærlighet til sitt land, dropper Damien en lovende karriere som lege og følger sin bror, Teddy, i en farlig og voldelig kamp for Irlands frihet.

2006

War and Peace

War and Peace 2016

7.62

A story that revolves around five aristocratic families, set during the reign of Alexander I, and centered on the love triangle between Natasha Rostova, Pierre Bezukhov, and Andrei Bolkonsky.

2016