Sweeney Todd: Den Djævelske Barber fra Fleet Street

Sweeney Todd: Den Djævelske Barber fra Fleet Street 2007

7.20

Sweeney Todd har meget at være bitter over. Han blev smidt i fængsel, selvom han var uskyldig, og han har mistet sin kone og datter. Da han bliver løsladt, slår han igen dørene op til sin barbershop, men nu er det en lidt anden behandling, som Todd tilbyder. Han har nemlig forvandlet sig til Den Djævelske Barber fra Fleet Street, der barbereer hovederne af sine kunder.

2007

En Hård Dags Nat

En Hård Dags Nat 1964

7.37

John, Paul, George og Ringo er taget fra Liverpool til London, for at spille en stor koncert. I træk har de et par overtrætte managere og Paul's ballademagende, men meget rene, bedstefar. Men drengene og bedstefar har ikke lyst til at sidde og kede sig på et hotelværelse, så de sniger ud for at feste, og det er ikke let når man er nogen af verdens mest genkendelige stjerner.

1964

Date Night Mastered

Date Night Mastered 2024

7.50

Mixing top grooming tips and cheeky banter, we look at the seven most popular facial hairstyles in the UK. All this under the guidance of Dan Gregory, one of the U.K.'s top Barbers. Featuring Actor, Martyn Luke and Model, Dan Clack. Campaign by Wilkinson Sword.

2024