Seks dage, Syv Nætter

Seks dage, Syv Nætter 1998

6.08

Quin Harris er en garvet pilot, hvis liv ændrer sig, da han møder Robin Monroe – en skarp, ambitiøs redaktør fra New York på ferie med sin nye forlovede, Frank Martin.

1998

Vacation Friends

Vacation Friends 2021

7.10

Det traditionelle par Marcus og Emily bliver venner med de spændingshungrende festaber Ron og Kyla på et resort i Mexico. Marcus og Emily lever i nuet og nyder en uge fuld af sjov og udskejelser med deres ferievenner. Mange måneder efter deres vilde oplevelser, forfærdes Marcus og Emily, da Ron og Kyla dukker uinviterede op til deres bryllup.

2021

Vacation Friends 2

Vacation Friends 2 2023

6.33

Det nye ægtepar Marcus og Emily inviterer deres uhæmmede kærester Ron og Kyla til at tage med på ferie, da Marcus lander en rejse til et feriested i Caribien, der er betalt for alle udgifter. Da Kylas fængslede far Reese bliver løsladt og dukker uanmeldt op på resortet, kommer tingene ud af kontrol, hvilket bringer Marcus' bedste planer og forvandler ferievennernes perfekte tur til totalt kaos.

2023

Nu går den vilde bryllupsrejse

Nu går den vilde bryllupsrejse 2011

5.64

De befinder sig der, hvor alle ønsker at være - nygifte og på bryllupsrejse på Hawaii. Så hvorfor er alt så ikke perfekt? Tja, måske fordi hun er datter af en mafiaboss, der har gennemtrumfet brylluppet - med en mand hun ikke engang kender. Og måske fordi hun jages af nogle usædvanligt ihærdige kidnappere.

2011